Loading...

    • Hoofschestraat 9, Grave, 5361 ET, Grave, Noord-Brabant, Nederland

    • Monday:08:00-18:00Tuesday:08:00-18:00
      Wednesday:08:00-18:00Thursday:08:00-18:00
      Friday:08:00-18:00Saturday:08:00-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:10:00-18:00Tuesday:10:00-18:00
      Wednesday:10:00-18:00Thursday:10:00-18:00
      Friday:10:00-18:00Saturday:10:00-17:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:10:00-20:00Tuesday:10:00-20:00
      Wednesday:10:00-20:00Thursday:10:00-20:00
      Friday:10:00-20:00Saturday:10:00-20:00
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Heumen€ 0.00€ 15.00Nijmegen€ 0.00€ 15.00
      Wijchen€ 0.00€ 15.00Cuijk€ 0.00€ 15.00
      Grave€ 0.00€ 15.00
    • Bij mooi weer denken we gelijk aan barbecueën. Gezellig buiten eten, genietend van de heerlijke smaak en geur van geroosterd vlees. Lekker buiten eten met de kwaliteit van de Zaak vol Smaak.

      • Barbecue package §


        • Kinderbarbecue §

          Dit pakket is speciaal voor de kids en bestaat uit een kinderspies, langejan en een barbecueworstje.

          € 2.95 / person

          person
        • Barbecue Original §

          Een basisschotel met kipsatéstokje, gemarineerde speklap, runderhamburger, barbecueworst en een bistro shaslick. Maak uw barbecue compleet met salades, sauzen en stokbrood en bestel ons pakket Barbecue Compleet erbij.

          € 5.75 / person

          person
        • Oerbarbecue §

          Dit pakket bestaat uit gegrilde kippenbout, twee lamskoteletten, sparerib en een schouderkarbonade. Maak uw barbecue compleet met salades, sauzen en stokbrood en bestel ons pakket Barbecue Compleet erbij.

          € 7.00 / person

          person
        • Steakbarbecue §

          Dit pakket bestaat uit rib-eye in kruidenboter gemarineerd, peppersteak, italiaanse steak van kipfilet en varkensfilet. Maak uw barbecue compleet met salades, sauzen en stokbrood en bestel ons pakket Barbecue Compleet erbij.

          € 7.50 / person

          person
        • Barbecuepakket De Luxe §

          Dit pakket bestaat uit peppersteak, houthakkersteak, gemarineerde kipfilet, varkensfilet en varkenshaassaté. Maak uw barbecue compleet met salades, sauzen en stokbrood en bestel ons pakket Barbecue Compleet erbij.

          € 8.95 / person

          person
        • Spiezenbarbecue §

          Deze barbecueschotel is gevuld met verschillende soorten spiezen en bestaat uit varkenshaassaté, bistro shaslick, mixed grill, biefstukspies en de chicken holiday brochette. Maak uw barbecue compleet met salades, sauzen en stokbrood en bestel ons pakket Barbecue Compleet erbij.

          € 9.50 / person

          person
        • Barbecue Compleet §

          Dit pakket is een aanvulling op een van onze barbecuepakketten en bestaat uit huzarensalade, boerensalade, slanksalade, waldorfsalade, vers fruit salade, satésaus, knoflooksaus, cocktailsaus en stokbrood met kruidenboter.

          € 7.00 / person

          person
      • Barbecue §


        • Barbecuehamburger §

          De hamburger is niet weg te denken bij een lekkere zomerse barbecue

          € 1.25

          piece
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1.10

          piece
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk

          € 2.75

          piece
        • Chicken holiday brochette §

          Een heerlijke spies met kiphaasjes, omwikkeld met spek

          € 1.50

          piece
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1.25

          piece
        • Griekse kipfilet §

          Pure kipfilet, gemarineerd op Griekse wijze

          € 1.75

          piece
        • Grill drumsticks §

          Deze drumsticks zijn in eigen keuken gemarineerd en voorgekookt. Uitermate geschikt voor de barbecue, er hoeft alleen een korstje om gegrild te worden.

          € 1.00

          piece
        • Hawaïbrochette §

          Malse kiphaasjes gespiest met ananas. Heerlijk fris van smaak.

          € 2.25

          piece
        • Houthakker barbecue §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijt spek.

          € 2.25

          piece
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes

          € 1.25

          piece
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.25

          piece
        • Lamsrack §

          Supermals vlees in een heerlijke marinade. Ideaal voor de barbecue.

          € 1.40 / 40 g

          x 40 g
        • Mixed-grillspies §

          Brochette geregen met een stuk kogelbief, varkenshaas en kiphaasje, verschillend gekruid.

          € 2.50

          piece
        • Pepersteak §

          Gemarineerde malse biefstuk met de randjes licht gepeperd

          € 2.95

          piece
        • Scampi brochette §

          Heerlijke garnalen op een spies

          € 2.25

          piece
        • Shaslick (kipspies) §

          Bistro shaslick

          € 2.95

          piece
        • Souvlaki lapje §

          Licht gemarineerd en met Griekse souvlakikruiden bestrooide varkens procureurlapjes. Zeer geschikt voor de barbecue of grill.

          € 1.95

          piece
        • Souvlakispies §

          Een heerlijk malse souvlakispies

          € 2.25

          piece
        • Stoplicht §

          Onze huisgemaakte grillworst in drie kleuren gemarineerd op een stokje

          € 1.30

          piece
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas

          € 2.00

          piece
      • Garnish §


        • Stokbrood §

          Maak uw feestje compleet met lekker vers en knapperig stokbrood.

          € 1.50

          piece
    • Gezellig en lekker. Gourmetten, fondue of steengrillen met vrienden of familie. De Zaak vol Smaak Slagerij Van den Heuvel heeft een ruim assortiment producten voor een heerlijke en geslaagde avond.

      • Gourmet package §


        • Gourmet Original §

          Deze schotel bestaat uit biefstukjes, varkensschnitzeltjes, kipfiletjes, hamburgertjes, slavinkjes en satéstokjes. Vul uw vleesschotel aan met salades, krieltjes, verschillende groenten, sauzen en stokbrood en bestel het Gourmet/fonduepakket Compleet er bij!

          € 7.00 / person

          person
        • Gourmet De Luxe §

          Deze schotel bestaat uit biefstukjes, varkenshaasjes, kipfiletjes, cordonbleutjes, hamburgertjes, satéstokjes en shoarmavlees. Vul uw vleesschotel aan met salades, krieltjes, verschillende groenten, sauzen en stokbrood en bestel het Gourmet/fonduepakket Compleet er bij!

          € 8.50 / person

          person
        • Gourmet Wild §

          Deze schotel bestaat uit hertenbiefstuk, fazantfilet, hazerugfilet, ree-biefstuk en struisvogelfilet. Vul uw vleesschotel aan met salades, krieltjes, verschillende groenten, sauzen en stokbrood en bestel het Gourmet/fonduepakket Compleet er bij!

          € 14.00 / person

          person
        • Fondueschotel §

          Deze schotel bestaat uit biefstukblokjes, varkenshaasblokjes, kipfiletblokjes, gehaktballetjes en slavinkjes. Vul uw vleesschotel aan met salades, krieltjes, verschillende groenten, sauzen en stokbrood en bestel het Gourmet/fonduepakket Compleet er bij!

          € 7.00 / person

          person
        • Steengrillschotel §

          Deze schotel bestaat uit biefstuk, entrecote, varkenshaas, varkensschnitzel en kipfilet. Vul uw vleesschotel aan met salades, krieltjes, verschillende groenten, sauzen en stokbrood en bestel het Gourmet/fonduepakket Compleet er bij!

          € 8.50 / person

          person
        • Gourmet/fondue Compleet §

          Maak uw gourmet- of fonduefeest compleet! Dit pakket bestaat uit huzarensalade, boerensalade, rauwkostsalade, krieltjes, champignons, paprikareepjes, uiringen, knoflooksaus, cocktailsaus, stokbrood en kruidenboter.

          € 7.00 / person

          person
      • Game §


        • Haas §

          Vooral haas die in november en december wordt gevangen heeft een sterke wildsmaak. De rug van de haas is het mooiste gedeelte van de haas en is ook zeer snel te bereiden, 15 tot 20 minuten braden volstaat. Als je een hele haas braadt bestaat het gevaar dat de rug vlugger gaar is. Dat kun je ondervangen door de haas te versnijden na 20 minuten, de rug warm te houden en de bouten nog verder te braden.

          € 29.50

          piece
        • Hazenbout §

          Een heerlijk stukje vlees voor de wildliefhebber

          € 4.95

          piece
        • Hazenrug §

          Echte wilde hazenrug

          € 16.95

          piece
        • Hazenrugfilet §

          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 6.50

          piece
        • Hazenvoorboutjes §

          Voorbout van de haas met een lekkere wildsmaak. Verpakt per kilo.

          € 6.80 / kilo

          kilo
        • Hazenpoulet §

          Malse brokken vlees van de haas voor bijvoorbeeld een lekkere hazengoulash

          € 10.75 / 500 g

          x 500 g
        • Hazenbouten in rode wijn saus §

          Hazenbout gestoofd in rode wijn saus. Een heerlijke combinatie.

          € 8.95

          piece
        • Fazant §

          De fazant behoort tot het jachtwild en mag in Nederland gejaagd worden van 15/10 tot 31/12. Daarnaast wordt de fazant op speciale wildboerderijen gefokt.

          € 12.50

          piece
        • Fazantbout §

          Fazant bereiden is niet heel ingewikkeld en de smaak is fantastisch! De fazant is een typische grondvogel en wordt in het wild geschoten.

          € 3.75 / 300 g

          x 300 g
        • Fazantfilet §

          Een stukje wild doet het altijd goed in een feestmenu. Heerlijk malse fazantfilet met een lekkere wildsmaak.

          € 7.49 / 250 g

          x 250 g
        • Hertenbiefstuk §

          Het vlees van de achterbouten van een hert wordt ontdaan van botten, vellen en pezen. Het is daardoor heel mager
        • Hertenbout §

          Hertenbout, zeer geliefd bij de liefhebber van hertenvlees.

          € 13.00 / 500 g

          x 500 g
        • Hertenpoulet §

          Heerlijk wildvlees voor een stoofpotje

          € 10.75 / 500 g

          x 500 g
        • Hertenrack §

          Heerlijke zachte hertenrack met en traditionele smaak

          € 9.00 / 200 g

          x 200 g
        • Hertenrollade §

          De hertenrollade wordt gemaakt van het spierstuk. Het spierstuk wordt gepekeld en op smaak gebracht middels een fijne kruidenmelange.

          € 14.75 / 500 g

        • Hertenrugfilet §

          Hertenrugfilet wordt gesneden uit de rug. Het is snel te bereiden en is bijzonder fijn van smaak. Heerlijk rosé uit de oven of kort gebakken.

          € 6.50 / 100 g

          gram
        • Houtduif §

          Houtduif is de meest voorkomende duivensoort. De smaak staat dichter bij de wilde eend of houtsnip dan bij de neutrale smaak van kip of parelhoen.

          € 4.25

          piece
        • Houtduif filet §

          Duiven worden beschouwd als een delicatesse. De filets worden net als biefstukjes om en om gebakken in de pan.

          € 5.59 / 200 g

          x 200 g
        • Konijnenbouten in grootmoeders saus §

          Dit is een typisch Limburgs recept en smaakt overheerlijk.

          € 4.95

          piece
        • Konijnenrug §

          Mooi, mals vlees met een korte bereidingstijd

          € 6.50

          piece
        • Kwartel §

          Kwartels zijn de kleinste hoenderachtigen en zijn nauw verwant aan de patrijzen. Het borstvlees bedraagt veertig procent van het totale gewicht, meer dan alle andere vogelsoorten. Zeer geschikt voor koude en warme tussengerechten.

          € 3.50

          piece
        • Parelhoen §

          Parelhoen is eenvoudig te bereiden en heeft een heerlijke smaak

          € 10.95

          piece
        • Parelhoenbout §

          Het vlees van de parelhoen is mals en heeft een lichte wildsmaak

          € 5.63 / 450 g

          x 450 g
        • Parelhoenfilet §

          Uiterst mals en mager pluimveevlees van de parelhoenborst, zonder vel en been.

          € 6.88 / 250 g

          x 250 g
        • Reebiefstuk §

          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8.75

          piece
        • Reebout §

          Vlees van ree wordt door velen beschouwd als het lekkerste wild. De dieren zijn ware lekkerbekken en dat is terug te vinden in de verfijnde smaak van het vlees.

          € 27.50 / kilo

          kilo
        • Reepoulet §

          Heerlijk vlees voor een stoofpotje van wild

          € 10.75 / 500 g

          x 500 g
        • Reerug §

          De reerug is eigenlijk de entrecote van het ree. Uit het vlees zijn de rugwervels en ribbetjes verwijderd. Het vlees is botermals en snel klaar.
        • Reerugfilet §

          De reerugfilet is eigenlijk de dunne lende van het ree. Het zit boven op de rug aan weerszijde van de wervels. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 7.50 / 100 g

          gram
        • Reeschouder §

          Voor de reeschouder geldt eigenlijk hetzelfde als de schouder van het wilde zwijn. Het heeft relatief veel pezen en zenen en is daarom het meest geschikt om langdurig in de oven te stoven of te ontbenen.

          € 7.50 / 500 g

        • St. Hubertusvlees §

          Heerlijke stukjes wild

          € 10.75 / 500 g

          x 500 g
        • Tam konijn §

          Het vlees van een tam konijn is minder smakelijk en verfijnd dan van een wild exemplaar. Beide hebben tamelijk licht vlees.

          € 16.95

          piece
        • Tam konijnenbout §

          De achterbouten van het konijn zijn mager en hebben tamelijk stevig vlees. Je kunt ze het beste stoven dan komt de smaak het mooist tot zijn recht.

          € 3.95

          piece
        • Tamme eend §

          Tamme eend levert bijzonder smakelijk en zacht vlees

          € 17.95

          piece
        • Tamme eendenfilet met vel §

          Door de beschermende vetlaag is eend een vleessoort die veel energie levert door het aanwezige vet.

          € 7.95

          piece
        • Wild konijn §

          Een wild konijn is kleiner dan een tam konijn. Bovendien is het vlees lichter van kleur en heeft het een uitgesproken wildsmaak.

          € 12.95

          piece
        • Wild zwijn biefstukjes §

          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.

          € 5.25

          piece
        • Wild zwijnbout §

          Het vlees van de bout is donkerder van kleur en veel vetter dan het vlees van de varkens die we normaal op tafel krijgen. Net als bij het gewone varkensvlees zijn ook bij het wilde zwijn de 'fricandeau'delen malser en zachter.
        • Wild zwijnkotelet §

          Koteletten komen uit de rug van het zwijn en hebben een heerlijke wildsmaak

          € 2.50

          piece
        • Wild zwijnpoulet §

          Ideaal vlees voor een wildstoofschotel

          € 10.75 / 500 g

          x 500 g
        • Wild zwijnrollade §

          Lekkere rollade van wildzwijn
        • Wilde eend §

          Vers wild van de hoogste kwaliteit

          € 12.00

          piece
        • Wilde eendenborstfilet §

          Ambachtelijk gesneden eendenborstfilet van de wilde eend

          € 9.23 / 225 g

          x 225 g
        • Wilde gans §

          Een heerlijke wilde gans, goed te bereiden in de oven. Voor de bereiding is het belangrijk om te weten of je met een jonge gans (tot circa één jaar oud) te maken hebt of met een oudere gans.

          € 15.95

          piece
        • Wilde konijnenboutjes §

          Wilde konijnenboutjes. Vol van smaak. Per pak voor € 19,95.

          € 19.95

          piece
      • Pork §

        Ook voor het lekkerste varkensvlees kunt u terecht bij Zaak vol Smaak Slagerij Van den Heuvel. Vlees, en ook varkensvlees, past in een gezond voedingspatroon, vooral vanwege de eiwitten, vitamines en mineralen.


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Varkenshaasbrochette §

          Een spies met zacht gemarineerde malse varkenshaasmedaillons, omwikkeld met ontbijtspek.

          € 2.50

          piece
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.
        • Bami/nasivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.
        • Gravenaartje §

          Varkensfilet gevuld met uiringen en mosterd en omwikkeld met ontbijtspek

          € 2.30

          piece
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1.35 / 100 g

          x 100 g
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek

          € 3.25

          piece
        • Procureurrollade §

          De procureurrollade wordt gemaakt van de nek van het varken, en is daarom meer doorregen, daardoor blijft de rollade malser en sappiger en heeft deze veel smaak.
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2.30 / 200 g

          x 200 g
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 2.35

          piece
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 2.35

          piece
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 1.98 / 200 g

          x 200 g
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.
        • Souvlakilapjes §

          Licht gemarineerd en met Griekse souvlakikruiden bestrooide varkensprocureurlapjes

          € 1.95

          piece
        • Spekblokjes (mager) §

          Magere blokjes kunnen uitstekend gebakken worden als smaakmaker bij een winterse stamppot. Wanneer je stukjes mager spek bakt dan is na het bakken ongeveer 35% van het vet uit het spek verdwenen.

          € 4.50 / packet

          packet
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 1.00

          piece
        • Stoplicht §

          Onze huisgemaakte grillworst in drie kleuren gemarineerd op een stokje

          € 1.30

          piece
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.
      • Beef §

        Limousin rundvlees behoort tot de absolute top op het gebied van smaak, kwaliteit en gezondheidsgaranties. De smaak van Limousin rundvlees staat hoog aangeschreven. Een pure, uitgebalanceerde smaak. Een echt ouderwetse vleessmaak.


        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk wordt in dikke plakken gesneden en snel om en om gebakken.

          € 5.30 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.
        • Duitse vink §

          Mals dun runderbaklapje gevuld met een plakje ontbijtspek en stoofgroente

          € 4.25

          piece
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 0.98 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper

          € 2.13 / 100 g

          gram
        • Provencaalse biefreepjes §

          Licht gemarineerde malse biefstukreepjes met champignons

          € 1.93 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 6.95

          piece
        • Ribstuk §

          Fijne riblappen zijn de meest malse stooflappen van het rund en het snelst te bereiden.

          € 1.53 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 2.45 / 100 g

          gram
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees

          € 1.25

          piece
        • Runderlenderollade §

          De meest malse rollade wordt van de dunne lende gemaakt. Kenmerkend voor de rollade is het dunne randje vet aan de buitenkant. Dat geeft deze rollade zijn specifieke smaak. De rollade is al gekruid dus hij kan zo de pan in. Een lenderollade is rosé het lekkerst. Laat na het bakken een rollade altijd een kwartiertje rusten. Het vlees komt dan tot rust en het zal bij het aansnijden veel minder vocht verliezen.

          € 2.45 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1.55 / 100 g

          gram
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Rundertartaartje §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 1.50

          piece
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.
        • T-bone §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 11.00 / 400 g

          x 400 g
      • Chicken §


        • Boeren kipcordonbleu §

          Een ontbeende kippenpoot gevuld met ham en kaas en licht gemarineerd.

          € 2.75

          piece
        • Boerenscharrelkip §

          De kip wordt op een duurzame manier gehouden met 30% meer leefruimte en plantaardig voer en dat proef je!

          € 11.95

          piece
        • Braadkip (hele kip) §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 6.95

          piece
        • Griekse kipfilet §

          Pure kipfilet in een heerlijke Griekse marinade

          € 1.75

          piece
        • Honing-mosterd vinken §

          Pure kipfilet, licht geplet en gevuld met een heerlijke honing-mosterd crème. Opgerold en omwikkeld met bacon. Een ware smaaksensatie.

          € 2.75

          piece
        • Kip houthakkerssteak §

          Kipfilet met gerookt spek en kruidenolie

          € 2.25

          piece
        • Kip in braadzak §

          Gekruide malse kip in braadzak. Oven voorverwarmen op 160 graden. Gaatje in de zak prikken en 60 minuten op 150 graden.

          € 7.25

          piece
        • Kip op stok §

          Een uitgebeende kippenpoot, opgerold en omwikkeld met ontbijtspek en dan heerlijk gemarineerd.

          € 2.50

          piece
        • Kipbraadworst §

          Stevige, sappige kipbraadworst
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1.79 / 150 g

          x 150 g
        • Kipfiletrollade §

          Heerlijke ambachtelijk gemaakte kipfiletrollade

          € 6.48 / 500 g

        • Kipkarbonade §

          Kipkarbonade is door het aanwezige been en vel heel smakelijk.

          € 1.08 / 170 g

          x 170 g
        • Kipmedaillon §

          Pure kipfiletblokjes licht gekruid, vermengd met prei en omwikkeld met katenspek

          € 1.50

          piece
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 1.34 / 250 g

          x 250 g
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.
        • Kippoulet §

          In blokjes gesneden kippenvlees

          € 2.83 / 250 g

        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 13.50 / 900 g

          x 900 g
        • Kipshoarma §

          Kipshoarma van het magerste stukje vlees van de kip. Ideaal om te roerbakken.
        • Kipvleugels §

          Kipvleugels zijn de kleinste stukjes vlees van de kip. Ideaal om te grillen en als snack te gebruiken.

          € 1.25 / 250 g

        • Normandische vink §

          Dunne kipfilet gevuld met kipgehakt en omwikkeld met ontbijtspek. 15 minuten zachtjes bakken.

          € 1.95

          piece
        • Soepkip §

          De soepkip is een kip van minimaal 1 jaar oud. De kip is vetter dan de gebruikelijke kip en is juist daardoor ideaal voor het trekken van een heerlijke bouillon.

          € 3.09 / 625 g

          x 625 g
      • Turkey §

        Al onze kalkoenproducten komen uit Frankrijk en komen uit de vrije uitloop. Ze hebben dus heerlijk kunnen scharrelen.


        • Gemarineerde kalkoenfilet §

          Een heerlijk gemarineerd filetlapje van de kalkoen. Lekker mals en sappig.

          € 1.95

          piece
        • Kalkoen braadlap §

          Van de dikke fricandeaudelen worden soms braadlappen gesneden inclusief vel, heerlijk sappig en mals vlees.

          € 1.50

          piece
        • Kalkoen katenhaas §

          Katenhaas van kalkoen is een lekker gekruid stukje vlees van de kalkoen, omwikkeld met een plakje katenspek.

          € 1.85

          piece
        • Kalkoen kotelet §

          Een heerlijk stukje vlees met een lekker stevige structuur

          € 1.10

          piece
        • Kalkoendijen §

          Het malste stuk van de kalkoen zijn de kalkoendijen

          € 4.95

          piece
        • Kalkoendrumstick §

          Een kalkoendrumstick heeft een gewicht dat varieert van 400 tot 500 gram. De drumstick kan op dezelfde manier als de bout bereid worden en is uitermate geschikt om te kluiven.

          € 2.95

          piece
        • Kalkoenfilet §

          Kalkoenfilet is een groot stuk mager vlees van de borst van de kalkoen
        • Kalkoenrollade §

          De kalkoenrollade kan worden gemaakt van de fricandeaudelen van de vogel. Het vlees is ontdaan van de benen en andere ongerechtigdheden en daarna gekruid en gezouten
        • Kalkoenfiletrollade §

          De kalkoenrollade kan worden gemaakt van de borst van de vogel. Het vlees is ontdaan van de benen en andere ongerechtigdheden en daarna gekruid en gezouten. Vaak wordt een elastisch net gebruikt voor een beter model. Laat de rollade na het braden een paar minuten rusten en verwijder dan pas het net. Je hebt dan minder kans de krokante buitenkant te beschadigen.
        • Kalkoenhaasje §

          Het kleine haasje wordt gesneden van de filet. Het is een langwerpig zijstukje. Het kalkoenhaasje kan gepaneerd en ongepaneerd gebakken worden.

          € 3.95

          piece
        • Kalkoenreepjes §

          Heerlijk met de hand gesneden reepjes kalkoen

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Kalkoenschnitzel §

          Schnitzel gesneden van de kalkoenfilet

          € 1.50

          piece
        • Kalkoenvleugel §

          Heerlijke mals en sappige vleugel van de kalkoen

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Hele kalkoen §

          Kalkoen is net iets verfijnder dan kip en heeft een iets andere smaak
        • Gevulde kalkoen §

          Deze kalkoen ontdaan van zijn karkas, daarna gevuld met gehakt en tutti frutti, weer dichtgeknoopt en in zijn vorm teruggebracht.

          Deze kalkoen gaat in een voorverwarmde oven van 150 graden 1 uur per kilo.
        • Hele kalkoen gegrild §

          Een heerlijk mals en sappige kalkoen welke al voor u is gegrild.
        • Hele kalkoen gevuld en gegrild §

          Een heerlijk mals en sappige kalkoen welke al voor u is gegrild.
      • Veal §


        • Kalfsentrecôte §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 6.95

          piece
        • Kalfsfricandeau §

          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).
        • Kalfsgehakt §

          Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.

          € 1.33 / 100 g

          gram
        • Kalfslever §

          Kalfslever is de fijnste en volgens kennis de lekkerste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Verwijder voor het bakken wel het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten trekt de plak krom bij het bakken.

          € 3.45

          piece
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 5.25

          piece
        • Kalfspoulet §

          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Kalfsschenkel (ossobuco) §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 7.50

          piece
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4.50

          piece
        • Kalfssucadelap §

          De kalfssucade lapjes zijn gesneden van de sucade. Dit stuk vlees komt uit de schouder van het kalf. De pees die door het vlees loopt zorgt voor de kenmerkende heerlijke sucade smaak. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2.99 / 100 g

          gram
        • Kalfstong §

          Kalfstong is een smaakvolle vergeten vleessoort. Een tong weegt ongeveer 500-800 gram. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen. Het harde vel laat zich dan gemakkelijk verwijderen.

          € 15.00

          piece
      • Lamb §

        Nieuw Zeeland staat bekend om hun hoge kwaliteit lamsvlees. Het gras in Nieuw Zeeland krijgt, omdat het een eiland is, continu damp van de Pacifische oceaan. Het gras is daardoor van uitstekende kwaliteit en dat proef je terug in het lamsvlees. Doordat de lammeren uitsluitend buiten in alle vrijheid en rust opgroeien is het vlees van uitzonderlijke kwaliteit, zacht, heeft een bijzondere subtiele smaak en constante kwaliteit.


        • Lamsbout met been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot ( iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 19.95

          piece
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 1.40 / 40 g

          x 40 g
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 2.25

          piece
        • Lamsboutschijf §

          Een lamsschijf is gesneden van een lamsbout en bevat dus een klein stukje been.

          € 2.50

          piece
        • Lamsshoarma §

          Heerlijk malse shoarmareepjes
        • Lamsbout zonder been §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 25.00

          piece
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Lamshaas §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 12.50

          piece
        • Lamspoulet §

          Magere stukjes lamsvlees die ideaal te gebruiken zijn om stoofpotjes mee te bereiden.

          € 1.65 / 100 g

          gram
      • Quick and ready to cook §


        • Gyrosvlees §

          Reepjes varkensvlees gesneden van de hamlappen. Zeer mager en lekker gekruid.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2.25

          piece
        • Kipwienerschnitzel §

          De Wiener Schnitzel wordt traditioneel van de fricandeau of het 'Kaiserteil' uit de achterpoot van het dier gemaakt. Het vlees wordt plat geslagen tot ongeveer de grootte van een gespreide hand, vervolgens met meel, ei en paneermeel gepaneerd.

          € 2.25

          piece
        • Varkensfiletlapje §

          Het filetlapje is een mooi mager stukje vlees gesneden van de rug van het varken.

          € 2.00

          piece
      • Minced §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0.78 / 100 g

          gram
        • Kipgehakt §

          Kipgehakt is een stuk lichter en slanker dan rundergehakt

          € 1.88 / 250 g

        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 0.95 / 100 g

          gram
      • Soup supplies §


        • Soepvlees §

          Poulet, soep- of bouillonvlees is allemaal hetzelfde. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil. Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon. Zet het vlees altijd op in koud water wanneer je het voor bouillon wilt gebruiken. Het vocht mag niet koken. De smaakstoffen trekken dan optimaal in de bouillon. Voor ragouts moeten die juist in het vlees blijven, daarvoor moet het vlees in warm water opgezet worden.

          € 1.55 / 100 g

          gram
      • Sausage §


        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.
      • Smoked sausage §


        • Pluimvee rookworst §

          Mager gemalen kippenvlees. Gekruid en licht gerookt en gekookt

          € 2.50

          piece
        • Rookworst fijn §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 2.95

          piece
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereidde rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout

          € 3.25

          piece
      • Grilled sausage §


        • Kipgrillworst §

          Huisgemaakte grillworst van puur kip. Eén van de hardlopers in ons assortiment. Tip: even in de oven opwarmen en dan dippen in knoflooksaus.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Varkensgrillworst §

          Onze varkensgrillworst is een echte topper. Superzacht.

          € 1.50 / 100 g

          gram
      • Dried sausage §


        • Pikanto §

          Lekker pikant gedroogd worstje voor bij de borrel

          € 2.00

          piece
        • Zoeltjes §

          Mini harde droge worstjes.

          € 0.65

          piece
      • Paté §


        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 3.68 / 150 g

          gram
        • Fazantpaté §

          Fazantpaté is een ware delicatesse

          € 3.68 / 150 g

          gram
        • Parelhoenpaté §

          Middelgrove paté met heerlijke wildsmaak

          € 3.68 / 150 g

          gram
        • Roompaté §

          Lekker smeuïge roompaté

          € 3.68 / 150 g

          gram
        • Roquefort Peer paté §

          Een licht grove paté met stukjes peer en originele Roquefort. Heerlijk op een toastje of als voorgerecht.

          € 3.68 / 150 g

          gram
        • Vier notenpaté §

          Verse paté met noten. Feestelijk en erg lekker.

          € 3.68 / 150 g

          gram
        • Wild zwijnpaté §

          De paté wordt gemaakt van zwijnenvlees, spek en zachte lever.

          € 3.68 / 150 g

          gram
      • Cold meats §

        Een groot aantal van onze vleeswaren komt uit eigen keuken, zonder allerlei toevoegingen en conserveringsmiddelen. Zo proeft u de echte smaak van vleeswaren zoals u die van vroeger kent.


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2.65 / 100 g

          gram
        • Ardenner boterhamworst §

          De basis bestaat uit mager rund-, varkensvlees en spek. Deze grondstoffen worden heel fijn gemalen en op smaak gebracht met zout, witte peper, gember, kardemom en foelie.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Bistroworst §

          Gedroogde Pur Porc worst, gerijpt en met een herkenbaar, overheerlijk aroma.

          € 5.60

          piece
        • Blikboterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Het deeg wordt heel fijn gecutterd en daarna in een blik gestopt. Het blik wordt dichtgefelst en vervolgens gesteriliseerd. Door de vergaande verhitting en het afvullen in een blik heeft de boterhamworst een duidelijk andere smaak dan de normale boterhamworst in een darm.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Boeren rauwe ham §

          Boeren rauwe ham is gemaakt van de hampunt. Wij hebben hem heel licht gezouten (droog), 8 weken laten rijpen en toen gedroogd en licht gerookt. Een ham die smelt op je tong.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1.18 / 100 g

          gram
        • Cacciatore §

          Een heerlijke Italiaanse salami

          € 7.90

          piece
        • Cars boterhamworst §

          Nu wordt het wel heel leuk om je eigen brood te versieren met deze Cars magere boterhamworst. De boterhamworst heeft een echte afbeelding van Bliksem Mc Queen en is verpakt in een vrolijke verpakking. Het product is ook nog eens 40% minder vet dan reguliere boterhamworst. Dus verantwoord, lekker en fun voor op brood!

          € 2.00 / 100 g

          gram
        • Coburger rauwe ham §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzeldelen van het varken; de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

          € 1.98 / 100 g

          gram
        • Gebraden fricandeau §

          De fricandeau wordt gemaakt van de biefstuk en rosbiefdelen van een kalf

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 2.15 / 100 g

          gram
        • Pain d'Ardenne §

          Een heerlijke franse worstsoort met een beetje knoflook.

          € 3.50 / 100 g

          gram
        • Palingworst §

          De worst wordt gemaakt van fijngemalen varkensvlees en kinnebakspek. Een heel belangrijke grondstof is tevens gerookt nekspek. Van deze grondstoffen wordt een niet al te fijn deeg gemaakt. Het deeg wordt afgestopt in kromme of rechte runderdarmen. Ook worden wel poreuze rookdoorlaatbare kunstdarmen gebruikt. De worst wordt na het stoppen gerookt en vervolgens gegaard. Het rookspek dat wordt gebruikt is verantwoordelijk voor een op gerookte paling lijkende smaak van de worst. Vandaar de naam.

          € 1.28 / 100 g

          gram
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 4.50 / 100 g

          gram
        • Pepercervelaat §

          Mager borstvlees van het rund, dat is mooi stevig, wordt samen met varkensschoudervlees fijngehakt in de cutter. Tijdens deze bewerking worden zout en drogeworstkruiden toegevoegd. Het deeg gaat nu in een vorm om wat aan te drogen. De volgende dag wordt de zachte worst door de gebroken gedroogde pepers gerold en heel even vacuüm getrokken. Door het vacuüm trekken worden de pepers in de buitenrand van de worst gedrukt en blijven zo mooi zitten tijdens het snijden. De worst wordt niet verder gedroogd of gerookt, maar meteen verkocht. Door geen verdere bewerkingen meer toe te passen behoudt de worst de unieke pepersmaak.

          € 2.65 / 100 g

          gram
        • Runderham §

          De mooiste runderhammen worden gesneden uit de biefstukdelen van de achterbout* van een jonge koe. Om ze mooi te kunnen snijden worden de stukken vlees in een net getrokken, gepekeld en gerookt. Vervolgens worden ze zachtjes gegaard zodat de plak lekker sappig blijft.

          € 3.15 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 3.50 / 100 g

          gram
    • De kant-en-klare maaltijden uit de keuken van Slagerij Van den Heuvel zijn ideaal wanneer u even geen tijd heeft om te koken. De maaltijden van De Zaak vol Smaak worden elke dag vers bereid, met uitsluitend verse ingrediënten. U zet dus gegarandeerd de lekkerste kwaliteit op tafel en dat proef je!

      • Oriental §


        • Bami met Ajam pangang §

          Huisgemaakte bami volgens oud recept met kip in een zoete saus.

          € 5.95

          piece
        • Nasi met kipsaté §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.

          € 5.95

          piece
      • Pasta §


        • Lasagne §

          Heerlijk pastagerecht met gehakt en tomatensaus

          € 4.95 / 400 g

          x 400 g
        • Macaroni met gehaktballetjes §

          Kant-en-klaar macaronigerecht. Macaroni is een soort pasta, gemaakt van tarwebloem (idealiter van durum tarwe) en water. Deze wordt onder hoge druk door een matrijs geperst. De elleboogjes krijgen deze typische kromme vorm doordat de pastasliert middels een scheefgeplaatste ring aan een zijde wordt afgeremd.

          € 5.95

          piece
        • Spaghetti §

          Verse Italiaanse spaghetti, kant-en-klaar. Even opwarmen en genieten!

          € 5.95

          piece
      • Meal §


        • Aardappelgebakjes §

          Een quichegebakje gevuld met een heerlijke aardappelgratin

          € 1.25

          piece
        • Hazenpeper kant en klaar §

          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 10.75 / 500 g

          x 500 g
        • Kiploempia §

          Stevig gevulde loempia met kip, groenten en taugé. Let op ! Deze zijn niet geschikt voor de frituurpan.
          Bereiding: oven voorverwarmen op 190 graden, dan de loempia 15 minuten verwarmen op 175 graden.

          € 2.25

          piece
        • Pizza groot §

          Goed gevulde pizza op een traditionele bobelibodem. U heeft de keuze uit salami, ananas en tomaat.

          € 4.95

          piece
        • Sperziebonen met gehaktbal §

          Heerlijke aardappelpuree met sperziebonen en een gehaktbal met jus

          € 5.95

          piece
        • Witlof Beenhamschotel §

          Schotel gevuld met witlof, krieltjes en beenhamreepjes

          € 4.95 / 400 g

          x 400 g
    • De salades van De Zaak vol Smaak zijn heerlijke huisgemaakte specialiteiten. Stuk voor stuk in eigen keuken bereid met de lekkerste ingrediënten en topproducten. Met recht ambachtelijke salades. Heerlijk bij de maaltijd, lekker op een toastje, maar ook handig als saladeschotel voor een feestje of wanneer u visite krijgt.

      • Salad §


        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Kip Fris Salade §

          Een heerlijk frisse kipsalade. Lekker voor op een toast of op de boterham.

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Kipsatésalade §

          Een rijk gevulde salade met stukjes gebraden kip in satésaus

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 2.40 / 100 g

          gram
        • Oma's boerensalade (fijn) §

          Rundvleessalade op grootmoeders wijze met fijn gemalen aardappel, augurk, zilveruitjes, rundvlees en fijne kruiden.

          Zoals u hem van vroeger kent!!

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Oma's boerensalade (grof) §

          Rundvleessalade op grootmoeders wijze met stukken aardappel, augurk, zilveruitjes, rundvlees en fijne kruiden.

          Zoals u hem van vroeger kent!!

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Selderijsalade Barlauch §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Slanksalade §

          Gezonde rauwkostsalade, gevuld met bleekselderij, witte kool,rode ui en ananas. In een heerlijke yoghurtdressing.

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Smulsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Tok-Tok salade §

          Een heerlijke salade gemaakt van gegrilde kiprollade met eieren en uitjes, in een frisse saus. Een salade uit eigen keuken.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 2.25 / 100 g

          gram
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 2.45 / 100 g

          gram
        • Boerensalade §

          Een frisse salade van aardappelen, uiringen en eieren.
          Goed te gebruiken als maaltijd, op een toastje of voor bij uw barbecue of buffet.

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Waldorfsalade §

          Een heerlijke frisse salade met bleekselderij, verse ananas, mandarijn, een saus op yoghurtbasis afgegarneerd met walnoten.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Slaatje §

          Huisgemaakt met verse ingrediënten

          € 2.00

          piece
        • Slaatje Groot §

          Huisgemaakt slaatje met verse ingrediënten

          € 4.25

          piece
      • Salad dish §


        • Boerensalade §

          Mooi opgemaakte saladeschotel. De basis hiervan is kartoffelsalade met eieren. Lekkere frisse salade gegarneerd met verschillende luxe vleeswaren, gevulde eieren en rauwkost.

          € 5.75 / person

          person
        • Hors d'Oeuvre §

          Mooi opgemaakte saladeschotel

          € 9.50 / person

          person
        • Huzarensalade §

          Een rulle aardappelsalade afgemaakt met o.a. augurkjes, appel, uitjes en wat romige mayonaise, afgegarneerd met zuur, vruchtjes, vleeswaren, ei en verse groente.

          € 5.25 / person

          person
        • Kip fruitsalade §

          Mooi opgemaakte saladeschotel op basis van kip. Gegarneerd met verschillende soorten vers fruit.

          € 6.25 / person

          person
        • Russische eiersalade §

          Heerlijke eiersalade afgegarneerd met o.a. gevulde eieren en vleeswaren

          € 6.25 / person

          person
        • Zalmsalade §

          Het neusje van de zalm voor de visliefhebbers. Deze specialiteit is rijkelijk gevuld met zalm en wordt luxe gedecoreerd met verse producten

          € 6.50 / person

          person
      • Sauce §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 1.00 / 100 g

          x 100 g
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1.00 / 100 g

          x 100 g
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 1.00 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus sticks §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 1.00

          piece
        • Smulsaus §

          De echte smulsaus, lekker voor bij de barbecue of bij frietjes

          € 1.00 / 100 g

          x 100 g
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter waarin tuinkruiden zitten zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 1.00 / 100 g

          x 100 g
      • Eggs §


        • Scharreleieren §

          Eieren passen in een gezonde voeding. Ze bevatten veel goede voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en eiwitten.

          € 0.15 / box

          box
      • Hapjes §


        • Cervelaat met selleriesalade §

          Cervelaatworst gevuld met lekker frisse selleriesalade

          € 1.25

          piece
        • Gevuld ei §

          Gevulde eieren of mimosa-eieren zijn door midden gesneden hardgekookte eieren, gevuld met een mengsel van de hardgekookte dooier en andere ingrediënten.

          € 1.25

          piece
        • Komkommer roomkaas §

          Frisse komkommer gevuld met roomkaas. Een heerlijke combinatie.

          € 1.25

          piece
        • Roggebroodje brie §

          Een heerlijke combinatie. Roggebrood met brie.

          € 1.25

          piece
        • Roggebroodje haring §

          Vis met roggebrood is een hapje dat het altijd goed doet.

          € 1.25

          piece
        • Spies tomaat-mozzarella §

          Een spies met een tomaatje, mozzarellabolletje en een blaadje basilicum. Een heerlijk tapashapje.

          € 1.25

          piece
        • Toast filet americain §

          Verse filet americain op een knapperig toastje

          € 1.25

          piece
        • Toast paté §

          Een knapperig toastje met huisgemaakte paté

          € 1.25

          piece
        • Toast zalm §

          Een heerlijk zalmhapje

          € 1.25

          piece